Известие

Collapse
No announcement yet.

Инфо за ЕГР-ра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    Поредния техническо инвалиден-каръшки коментар.
    Нормално де. То някои хора се мятат от сградите, защото птиците могат да летят. Дано това техническо инвалидно отношение към живота не те накара да си помислиш, че и ти може да летиш. Ще ни липсват тия бисери, ръсени постоянно из форума.
    Отместил си се от сянката на колибрито и не мислиш трезво на слънце

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Отместил си се от сянката на колибрито и не мислиш трезво на слънце

Я кажи какъв е тоя външен кръг за циркулацията на антифриза, защото аз знам за малък и голям които са разделени от термостат...
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
        Я кажи какъв е тоя външен кръг за циркулацията на антифриза, защото аз знам за малък и голям които са разделени от термостат...
        Това е един наистина много добър въпрос. Би ми помогнал да разбера как при положение че термостата отваря при около 80 градуса, някак си стрелката на таблото се изхитрява да се покачва плавно от студен двигател до работните стойности
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Това за малкия и големия кръг и това, къде се мери температурата на мотора, е фундаментално, като познание, що се касае до ДВГ.

Аз не мога да си обясня, как някой на когото очевидно му липсва това познание, има смелостта да участва в доста по-сложни технически дискусии.
          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:50.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
            Това е един наистина много добър въпрос. Би ми помогнал да разбера как при положение че термостата отваря при около 80 градуса, някак си стрелката на таблото се изхитрява да се покачва плавно от студен двигател до работните стойности
            Въпроса е добър да, за жалост няма да получи адекватен отговор!!!
            sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Някой ден ще престанеш ли да пишеш глупости?
              Няма да е скоро адаш . Ако трябва от слънцето вода ще докара , но няма да си признае че не знае .
              Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Ето малко картинка
                Attached Files
                Last edited by Alex_26; d.m.y г., 16:07.

Comment

Ето малко картинка
                  И какво трябва да ни покаже таз картинка ? Дай малко разяснение за непросветените .
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

This message is hidden because alfista 96 is on your ignore list.

Comment

This message is hidden because alfista 96 is on your ignore list.
                      Силно сЪ притесних !!!!! Най-лесно е когато нямаш аргументи, да игнорираш .Жалко за хората които ще се вържат на някой твои глупости.
                      Last edited by alfista 96; d.m.y г., 07:54.

Comment

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
                        И какво трябва да ни покаже таз картинка ? Дай малко разяснение за непросветените .
                        Хайде да го види пък,може и да ти отговори. Колега ти си блокнал половината форум бре.

-----------
                        Пай сеее ...
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                          Хайде да го види пък,може и да ти отговори. Колега ти си блокнал половината форум бре.

-----------
                          Пай сеее ...
                          Не, само 3-ма

Comment

-----------
                            Пай сеее ...
                            Тава показва безпомощност ,когато трябва да докажеш това което твърдиш . Досега не е оборил никой от спорещите с него и неговите глупости .

Comment

Как водиш дискусии като половината мнения са несвързани?

-----------
                              Пай сеее ...
                              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Как водиш дискусии като половината мнения са несвързани?

-----------
                                Пай сеее ...
                                А ти какво не можеш да разбереш на снимката?

Comment

Working...
                                X